050 211 2646 info@daar-so.nl

Voorgeschreven teksten

Wij willen uw nieuwe website graag professioneel en goed gevuld online zetten. Bij voorkeur levert u unieke teksten en foto’s om uw bedrijf zo goed mogelijk te presenteren en vindbaar te maken. Wij begrijpen natuurlijk wel dat veel bouwbedrijven het druk hebben. Daarom bieden we ook een alternatief. Wij hebben teksten geschreven die u mag gebruiken. Ons advies is om deze teksten nog wel aan te passen. Probeer daarbij uw ideale klant aan te spreken.

Voor een meerprijs van €550,- schrijven experts 10 webteksten voor u. Geef dit aan in het upload formulier.

Home

[Uw bedrijfsnaam] is een gerenommeerd bouwbedrijf voor zowel kleine als grote projecten. U kunt bij ons terecht voor al uw bouwwensen met betrekking tot nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovaties, restauraties en onderhoud. Wij begrijpen dat u een zorgeloze verbouwing verwacht, wij zorgen hier voor. Kwaliteit, meedenken, adviseren en vakmanschap voor een eerlijke prijs, dat is waar wij voor staan. Met onze persoonlijke aanpak weten wij als geen ander hoe uw wensen werkelijkheid worden.

[Uw bedrijfsnaam]: al meer dan […] jaar uw bouwpartner!

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]?

Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden voor uw bouwproject in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen en binnen welke tijd. We houden rekening met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Wanneer u kiest voor [Uw bedrijfsnaam], dan kiest u voor:

 • Een professioneel en gerenommeerd bouwbedrijf;
 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Wij hebben groot oog voor detail;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
 • Meer dan […] jaar aan het ervaring;
 • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.
Over ons

Onze passie voor goed en degelijk bouwen is in al generaties onveranderd gebleven. Wanneer u op zoek gaat naar een bouwbedrijf zijn er allerlei aspecten van belang, zoals kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs, vakmanschap en expertise. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gekwalificeerde en gemotiveerde professionals. Elke klant heeft andere wensen. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we uw wensen werkelijkheid kunnen maken. U kunt alle bouwkundige werkzaamheden aan ons overlaten. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap, van het fundament tot het schilderwerk, elektrotechniek, plafonds, wanden en vloeren.

Nieuwbouw

U heeft een mooi kavel gevonden op de ideale locatie en nu begint de volgende stap, het realiseren van uw nieuwbouwproject. Zoekt u naar een bewezen en ervaren partner in de nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden uw bouwproject vanaf de ontwikkeling van de tekeningen tot en met de oplevering van uw huis. Wij kunnen u helpen met het realiseren van nieuwbouw woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor mens en milieu. Wij kunnen duurzame bouwtechnieken met een korte terugverdientijd een rol laten spelen in uw plannen. We bespreken de mogelijkheden, voordelen en de prijzen voor duurzaam bouwen graag met u door.

Betrokken partner

Uiteraard stellen wij de wensen van onze klanten centraal. Wij inventariseren de wensen en mogelijkheden voor onze klanten. Wij vertalen deze wensen in een vrijblijvend voorstel. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis van ons personeel staat garant voor een passende oplossing geheel naar uw wensen.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam] als uw bouwpartner?

Wij hebben al vele nieuwbouwprojecten zeer succesvol afgerond. Onze klanten kiezen voor ons, omdat:

 • Wij werken met een vast team van bouwprofessionals;
 • Wij hebben meer dan 70 jaar aan kennis en ervaring;
 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Wij hebben oog voor detail;
 • Eerlijke prijzen;
 • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek.

Nieuwbouw woning

U heeft een mooi kavel gevonden op de ideale locatie en nu begint de volgende stap, het realiseren van uw droomhuis. Een spannende, maar ook ontzettend leuke periode. U heeft vele ideeën, wensen en een budget in gedachte. Zoekt u naar een professionele en bewezen partner in de nieuwbouw om uw wensen werkelijkheid te maken? Kom dan kennis met ons maken. Wij begeleiden uw bouwproject vanaf de ontwikkeling van de tekeningen tot en met de oplevering van uw huis.

Betrokken partner

Uw nieuwbouw huis moet natuurlijk bij u en uw wensen passen. Wij brengen al uw ideeën en wensen in kaart. We denken actief met u mee en geven deskundig advies. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis van ons personeel staat garant voor een passende oplossing geheel naar uw wensen. Wij weten als geen ander dat het bouwen van een nieuw huis veel meer is dan alleen het bouwen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam] als uw bouwpartner?

Wij hebben al vele nieuwbouwprojecten zeer succesvol afgerond. Onze klanten kiezen voor ons, omdat:

 • Wij werken met een vast team van bouwprofessionals;
 • Wij hebben meer dan 70 jaar aan kennis en ervaring;
 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Wij hebben oog voor detail;
 • Eerlijke prijzen;
 • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.

Vrijblijvend advies of kennismaken?

Wij denken graag actief met u mee. Heeft u vragen, wilt u meer informatie over een nieuwbouwwoning of wilt u kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies betreffende de mogelijkheden voor uw nieuwbouw project.

Badkamer renovatie

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Ouderwetse tegels en sanitair kunnen een doorn in het oog zijn. Wilt u graag een mooie moderne badkamer? Dan kunnen wij u helpen.[mijn bedrijfsnaam] is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers.

De badkamer, een ruimte om te ontspannen

Voorheen was de badkamer met name een functionele ruimte. Tegenwoordig ziet men de badkamer steeds meer als een ruimte om in te ontspannen na een lange dag. Een lekker bad met een glas wijn en een boek of een ontspannende lange douche. Heerlijk toch? We zien de mooiste ontwerpen voorbij komen compleet afgestemd op de wensen van de gebruiker. Wilt u ook een badkamer waarin u helemaal tot rust kunt komen en die uiteraard ook functioneel is? Dan kunnen wij u helpen.

Wij realiseren uw wensen

Wilt u graag het huidige sanitair vervangen, een bad of een nieuwe douche of nieuwe badkamer tegels? Wilt u enkele delen van uw badkamer renoveren of de gehele badkamer. Bij het ontwerp is het tevens van belang om na te denken over de toekomst. Een badkamer gaat een lange periode mee, dus u wilt er graag vele jaren van kunnen genieten. Wij brengen uw wensen in kaart en maken deze werkelijkheid. Onze installateurs installeren uw nieuwe badkamer, zodat u, voordat u het weet, kunt genieten van uw vernieuwde badkamer.

Waarom kiezen voor[mijn bedrijfsnaam]?

 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
 • Vele jaren kennis en ervaring;
 • Duidelijke communicatie;
 • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.

Wilt u meer weten over het renoveren van de badkamer? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuwbouw bedrijfspand

Een bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Gaat u een nieuwbouw bedrijfspand bouwen en bent u op zoek naar professionele bouwpartner? Kom dan kennis met ons maken. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame nieuwbouw. Met meer dan 70 jaar aan ervaring realiseren we uw nieuwbouw project. Een goede voorbereiding, planning, communicatie en service, ook na oplevering, staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is het bouwen met respect voor mens en milieu. Wij kunnen duurzame bouwtechnieken met een korte terugverdientijd een rol laten spelen in uw plannen. We bespreken de mogelijkheden, voordelen en de prijzen voor duurzaam bouwen graag met u door.

Betrokken partner

Uiteraard stellen wij de wensen van onze klanten centraal. Wij vertalen uw wensen in een vrijblijvend voorstel. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis van ons personeel staat garant voor een passende oplossing geheel naar uw zin. Tijdens de samenwerking vinden wij communicatie van groot belang. We houden u op de hoogte, overleggen en maken duidelijke afspraken.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]

Wij hebben al vele nieuwbouwprojecten voor bedrijven succesvol afgerond. Bedrijven kiezen voor ons omdat:

 • Wij denken met u mee en geven u deskundig advies;
 • Meer dan 70 jaar aan ervaring;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
 • Een vast team en aanspreekpunt;
 • Duidelijke communicatie.

Vrijblijvend advies of kennismaken?

Wilt u meer informatie of wilt u kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies betreffende de mogelijkheden voor uw nieuwbouw project.

Nieuwbouw zorginstelling

Het bouwen van een zorginstelling is een grote klus. Een zorginstelling moet aan vele eisen voldoen, het moet een functionele indeling hebben en een prettige uitstraling, waarin zowel medewerkers als patiënten zich prettig voelen. Door onze kennis van processen en regelgeving, kunnen wij onze opdrachtgever volledig ontzorgen. We weten als geen ander hoe te voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers en de bestaande regelgeving. [Uw bedrijfsnaam] is een veelzijdige en flexibele partner met oog voor uw wensen, plannen en dromen. Wij vullen deze graag aan met onze kennis, vakmanschap en ervaring.  

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]?

Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welke tijd en met welk budget. Wanneer u kiest voor [Uw bedrijfsnaam], dan kiest u voor:

 • Een professioneel en gerenommeerd bouwbedrijf;
 • Wij hebben groot oog voor detail;
 • Wij bouwen duurzaam, met het oog op de toekomst;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
 • Meer dan 70 jaar aan het ervaring;
 • Duidelijke communicatie.

Wilt u meer weten, een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek.

Verbouwen

[Uw bedrijfsnaam] is gespecialiseerd in het verbouwen van woningen, bedrijfspanden en woonboten. Uw wensen kunnen met de tijd veranderen. Misschien wilt u uw pand laten moderniseren of wilt u meer ruimte creëren. Met een verbouwing kunt u uw huidige pand aanpassen naar uw wensen en kunt u uw comfort enorm vergroten. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine verbouwingen.

Hulp bij verbouwingen

[Uw bedrijfsnaam] kan u vanaf het begin van de verbouwing begeleiden. Onze opdrachtgever totaal ontzorgen, daar onderscheiden wij ons in. Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring in de bouw. Door deze ervaring kunnen wij u helpen met het regelen van vergunningen en het opstellen van uw bouwplannen. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing soepel en rustig mogelijk verloopt, zodat u er zo min mogelijk overlast van heeft. Wij weten als geen ander dat het verbouwen van een bedrijfspand of woonruimte veel meer is dan alleen verbouwen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]?

Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. We houden rekening met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Wanneer u kiest voor [Uw bedrijfsnaam], dan kiest u voor:

 • Professionele verbouwingen;
 • Deskundig advies;
 • Verbouwingen met oog voor detail;
 • Meer dan 70 jaar aan ervaring;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek.

Huis verbouwen

Uw woonwensen kunnen met de tijd veranderen. Misschien wilt u uw huis moderniseren met een nieuwe keuken of badkamer, wilt u meer licht en ruimte in uw woning of wilt u een extra slaapkamer creëren. Met een verbouwing kunt u uw huidige woning aanpassen naar uw wensen en kunt u uw wooncomfort enorm vergroten. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine verbouwingen.

Hulp bij verbouwingen

[Uw bedrijfsnaam] kan u vanaf het begin van de verbouwing begeleiden. Onze opdrachtgever totaal ontzorgen, daar onderscheiden wij ons in. Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring in de bouw. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het regelen van vergunningen en het opstellen van uw bouwplannen. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing soepel verloopt. Daarnaast zorgen we ervoor dat de verbouwing zo rustig mogelijk verloopt, zodat u er zo min mogelijk overlast van heeft. Zo kunt u snel genieten van uw prachtige gemoderniseerde woning.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]?

Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van woningen. Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. We houden rekening met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Wanneer u kiest voor [Uw bedrijfsnaam], dan kiest u voor:

 • Professionele verbouwingen;
 • Deskundig advies;
 • Verbouwingen met oog voor detail;
 • Meer dan 70 jaar aan ervaring;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek en indien gewenst een vrijblijvende offerte.

Bedrijfspand verbouwen

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat uw bedrijfspand de juiste uitstraling heeft. Het kan zijn dat uw wensen met de jaren veranderen of u meer ruimte wilt realiseren voor uw groeiende bedrijf. Dan kan het verbouwen van uw bedrijfspand dé oplossing zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. [Uw bedrijfsnaam] heeft jarenlange ervaring met het verbouwen van bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine verbouwingen als grote verbouwingen.

Onze aanpak

De verbouwing van uw bedrijfspand start met het in kaart brengen van uw wensen en uw budget. Wij denken met u mee en geven u advies over alle mogelijkheden. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de bouwwereld. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw budget. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. Wij vinden communicatie van groot belang, overleggen, samenwerken en goede afspraken maken is cruciaal voor een succesvolle samenwerking.

Wilt u graag gebruik blijven maken van uw pand tijdens de verbouwing? We begrijpen dat de overlast beperkt moet blijven. Met een goede voorbereiding, slimme logistieke en duidelijke communicatie zorgen we voor zo min mogelijk overlast.

Waarom uw verbouwing realiseren met [Uw bedrijfsnaam]

Wij hebben al vele bedrijven mogen helpen met hun verbouwing. Bedrijven kiezen voor ons omdat:

 • Verbouwingen met oog voor detail;
 • Meer dan 70 jaar aan ervaring;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
 • Een vast team en aanspreekpunt;
 • Duidelijke communicatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfspand of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Woonboot verbouwen

Wonen op het water is een unieke ervaring. U hebt altijd een prachtig, vrij uitzicht en u leeft dicht bij de natuur. Is uw woonboot toe aan een verbouwing? Dan bent u bij [Uw bedrijfsnaam] op het juiste adres. Een woonboot verbouwen zorgt voor meer gebruiksgemak. Door een verbouwing kunnen stookkosten aanzienlijk verminderd worden. Denk bijvoorbeeld aan vloerisolatie. Dit kan uw woonboot een stuk behaaglijker maken. Bent u op zoek naar een gerenommeerd bouwbedrijf om uw woonboot te verbouwen? Kies dan voor [Uw bedrijfsnaam].

Onze werkwijze

We gaan van start met het in inventariseren van uw wensen. Wij geven u deskundig advies over de mogelijkheden, afgestemd op uw budget. Op basis hiervan brengen we een vrijblijvende offerte uit. Tijdens de samenwerking vinden wij goede communicatie van groot belang. Regelmatig overleg en goede afspraken zorgen ervoor dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]

Wij bieden onze klanten vele voordelen, namelijk:

 • Verbouwingen met oog voor detail;
 • Meer dan 70 jaar aan ervaring;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
 • Een vast team en aanspreekpunt;
 • Wij beperken de overlast tot een minimum;
 • Duidelijke communicatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woonboot of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Renovaties & restauraties

Bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf voor een renovatie of restauratie? Dan bent u bij [Uw bedrijfsnaam] aan het juiste adres. Onze vaklieden voeren het ambachtelijke werk voor u uit, zonder daarbij de historische details uit het oog te verliezen. Bij het renoveren van een woning behouden we het bestaande karakter, maar verhogen we tegelijkertijd het wooncomfort en zorgen we dat het gebouw aan de veiligheidseisen voldoet.

Renovatie of restauratie?

We krijgen regelmatig de vraag: wat het verschil is tussen een renovatie en restauratie? Bij een renovatie passen we een gebouw aan, zodat het voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, brandveiligheid en het verlagen van uw energielasten. Hierbij maken we gebruik van zowel oude als nieuwe materialen en technieken. We kunnen de oude uitstraling van het pand herstellen of we kunnen de uitstraling van het pand moderniseren. Bij een restauratie herstellen we het pand in de oude glorie. Hierbij gebruiken we alleen traditionele materialen en technieken. Zo behouden monumentale panden hun prachtige authentieke eigenschappen.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]?

Wij hebben al vele prachtige panden mogen renoveren en restaureren. Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. We houden rekening met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Wanneer u kiest voor [Uw bedrijfsnaam], dan kiest u voor:

 • Professionele renovaties en restauraties;
 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
 • Meer dan 70 jaar aan het ervaring;
 • Duidelijke communicatie;
 • Wij hebben groot oog voor detail;
 • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw pand of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Woningrenovatie

Bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf voor een woningrenovatie? Kom dan kennis met ons maken. Wij hebben jarenlange ervaring in woningrenovaties. Bij het renoveren van een woning behouden we het bestaande karakter, maar verhogen we tegelijkertijd het wooncomfort en zorgen we dat het gebouw aan de veiligheidseisen voldoet. Kwaliteit, duurzaamheid, goede communicatie en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel.

Vergroot het wooncomfort

Er zijn veel dingen die we kunnen doen om het wooncomfort te verbeteren, denk bijvoorbeeld aan het vervangen of herstellen van deuren en kozijnen, renoveren van de badkamer of de keuken en het vervangen van ruiten. Met een renovatie kunt u uw huis moderniseren, zodat u nog meer van uw woning kunt genieten en op de lange termijn geld kunt besparen.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]?

Wij hebben al vele prachtige panden mogen renoveren. Wanneer u kiest voor [Uw bedrijfsnaam], dan kiest u voor:

 • Professionele renovaties;
 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
 • Meer dan 70 jaar aan het ervaring;
 • Duidelijke communicatie;
 • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw pand of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Boerderij renoveren

Bent u de trotse eigenaar van een boerderij of staat u op het punt om een oude boerderij te kopen? Een boerderij is een prachtig stukje historie. Soms kan het toch wenselijk zijn om een aantal aanpassingen te maken om het wooncomfort te verhogen. Renoveren is in dit geval een uitstekende oplossing. Bij het renoveren van een boerderij behouden we het bestaande karakter, maar verhogen we tegelijkertijd het wooncomfort en zorgen we dat het gebouw aan de veiligheidseisen voldoet. Onder het renoveren van een oude boerderij verstaan wij het verbeteren van uw boerderij met nieuwe materialen.

 

Wooncomfort verhogen

Veel oude boerderijen zijn niet goed geïsoleerd, hierdoor kan het tochtig zijn en stijgt de energierekening. Het isoleren van uw boerderij zal uw leefcomfort aanzienlijk vergroten en op de lange termijn kan het u een hoop geld besparen. Oude boerderijen en huizen zijn vaak donker. Met een aantal aanpassingen, zoals dakramen kunnen licht en lucht je huis weer binnen stromen. Bij het renoveren van een boerderijen komt een hoop kennis en kunde kijken. [Uw bedrijfsnaam] heeft verstand van oude technieken en materialen.

 

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]?

Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring. We hebben dan ook al een aantal prachtige boerderijen mogen renoveren. Wanneer u kiest voor [Uw bedrijfsnaam], dan kiest u voor:

 • Professionele renovaties;
 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
 • Meer dan 70 jaar aan het ervaring;
 • Duidelijke communicatie;
 • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw boerderij of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vakantiewoning renoveren

Vakantiewoning renoveren

Ontsnappen van de dagelijkse drukte en werkzaamheden. Een vakantiewoning is heerlijke luxe. Heeft u na lang sparen en zoeken uw vakantiewoning gevonden? Gefeliciteerd! Het kan zijn dat toch een aantal dingen niet volledig naar uw wens zijn of dat het een en ander opgeknapt moet worden. Wij kunnen u hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van (vakantie) woningen. Bij het renoveren van een vakantiewoningen behouden we het bestaande karakter, maar verhogen we tegelijkertijd het wooncomfort en zorgen we dat de woning aan de veiligheidseisen voldoet. Kwaliteit, duurzaamheid, goede communicatie en uitstekende service staan hierbij hoog in het vaandel.

Betrokken partner

Van u vakantiewoning wilt u natuurlijk optimaal genieten. Met onze professionele renovaties kunt u al snel genieten van uw vakantiewoning. Wij brengen uw wensen in kaart en voorzien u van deskundig advies. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. Op basis hiervan brengen we een vrijblijvende offerte uit. Tijdens de samenwerking vinden wij communicatie van groot belang.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]?

Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring in de bouw. Wanneer u kiest voor [Uw bedrijfsnaam], dan kiest u voor:

 • Professionele renovaties;
 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
 • Meer dan 70 jaar aan het ervaring;
 • Duidelijke communicatie;
 • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw boerderij of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Woning onderhoud

Regelmatig onderhoud aan een woning is essentieel om de uitstraling, de waarde, comfort en de veiligheid op peil te houden. Een huis is een enorme investering, het is dan ook van belang om hier goed voor te zorgen. Vergelijk het bijvoorbeeld met uw auto, deze krijgt regelmatig een onderhoudsbeurt. Ook een huis heeft zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Regelmatig onderhoud voorkomt de meeste problemen en reparaties en kan u een hoop geld besparen.

Hulp bij onderhoud

Wij kunnen u helpen met het onderhouden van uw huis. Het vervangen van kozijnen, schilderwerk, verhelpen van vochtproblemen en onderhoud van het dak. Heeft u een oudere woning? Dan kan het u een hoop geld op de energierekening besparen om uw woning te laten isoleren volgens de laatste standaarden. Heeft u vragen over het onderhoud van uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen voor …….

Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen en binnen welke tijd. We houden rekening met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Wanneer u kiest voor …., dan kiest u voor:

 • Een professioneel en gerenommeerd bouwbedrijf;
 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Wij hebben groot oog voor detail;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
 • Veel kennis en ervaring;
 • Duidelijke communicatie.

Wilt u meer weten, een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek en eventueel een vrijblijvende offerte.

Utiliteitsbouw

Een kantoor, bedrijfsgebouw, ziekenhuisafdeling, showroom of werkplaats, de utiliteitsbouw kent vele vormen, soorten en maten. Wij hebben ruime ervaring in deze gevarieerde vorm van de bouw. Een bedrijfsgebouw is het visitekaartje van een bedrijf of instelling. U wilt dan ook dat uw pand de juiste uitstraling heeft. Daarnaast is de functionaliteit van het pand van groot belang. Zoekt u naar een professionele en bewezen partner in utiliteitsbouw om uw wensen werkelijkheid te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 70 jaar aan ervaring is er bij [Uw bedrijfsnaam] een ruime schat aan kennis aanwezig.

Betrokken partner

Onze opdrachtgever totaal ontzorgen, daar onderscheiden wij ons in. Wij denken met u mee en geven u deskundig advies. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis van ons personeel staat garant voor een passende oplossing geheel naar uw wensen. Met ons brede assortiment aan ervaring, kennis en ons netwerk van leveranciers, zijn we in staat om altijd een kostenbewust en kwalitatief goed resultaat neer te zetten.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]?

Wij hebben veel ervaring in de utiliteitsbouw. Met veel opdrachtgevers hebben wij inmiddels een duurzame en vertrouwde relatie opgebouwd. Opdrachtgevers kiezen voor ons, omdat:

 • Wij zijn een professioneel en erkend bouwbedrijf;
 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Wij hebben groot oog voor detail;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
 • Meer dan 70 jaar aan het ervaring;
 • Duidelijke communicatie.

Wilt u meer weten over utiliteitsbouw? Neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek en eventueel een vrijblijvende offerte.

Lekkage woning

Lekkage in uw woning kan grote gevolgen hebben. Een lek in een leiding, aan het dak of in de badkamer. Het kan een hoop schade aanrichten aan uw huis en uw bezittingen. Snelle en vakkundige actie is dan ook gewenst om meer schade te voorkomen. Wij zijn u graag van dienst bij lekkages aan uw woning.

Deklekkage reparatie

Uw dak is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw woning. Weer, wind en regen, uw dak moet er tegen bestand zijn. Helaas is dit niet altijd het geval en kan uw dak lekkage oplopen. Om daklekkage te verhelpen, moet het lek eerst opgespoord worden. Lekkage bij een plat dak is lastig te vinden, doordat er geen water binnenkomt op het moment dat het regent, maar juist later. Wij komen graag bij u langs om uw daklekkage te verhelpen. Wij kunnen uw dak repareren tegen een scherpe prijs.

Regelmatig onderhoud

Om daklekkage te voorkomen raden wij aan om regelmatig een dakinspectie uit te voeren. Wij kunnen deze dakinspectie ook voor u uitvoeren. We controleren uw daken grondig en bij beschadigingen kunnen wij meteen een reparatie uitvoeren. Zo bent u de lekkage voor.

Waarom kiezen voor [Uw bedrijfsnaam]?

Wanneer u kiest voor [Uw bedrijfsnaam], dan kiest u voor:

 • Een professioneel en gerenommeerd bouwbedrijf;
 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
 • Meer dan 70 jaar aan het ervaring;
 • Duidelijke communicatie.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Dakkapel maken

Wilt u graag meer ruimte en licht in uw woning? Dan is een dakkapel dé oplossing. Een dakkapel zorgt voor meer ruimte en een betere lichtinval. Daarnaast is een dakkapel een goede investering in uw woning. Meer ruimte, licht en in sommige gevallen meer leefruimte, zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning. Tevens kan een dakkapel zorgen voor betere isolatie van uw woning. Wilt u een dakkapel laten plaatsten? Dan bent u bij[mijn bedrijfsnaam] op het juiste adres.

Dakkapel op maat

Wij maken dakkapellen op maat. Onze maatwerk dakkapellen worden gemaakt van duurzame, onderhoudsvrije materialen met hoge isolatiewaarden. Hierdoor kunnen we een hoogwaardig wooncomfort garanderen. Wanneer u kiest voor[mijn bedrijfsnaam], dan kiest u voor kwaliteit, eerlijke prijzen en ervaren vakmensen.

Kosten dakkapel

De kosten voor het maken van een dakkapel zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmeting van het dakkapel, de mate van afwerking en de materialen. Wij brengen uw wensen graag in kaart en stellen een eerlijke en prijsbewuste offerte voor u op.  

Wij beperken de bouwoverlast

Wij begrijpen dat uw bouwoverlast wilt beperken. U hoeft zich geen zorgen te maken. Het team van[mijn bedrijfsnaam] werk snel, vakkundig, met een adequate planning en we communiceren op heldere wijze. Zo weet uw waar u aan toe bent en heeft u zo min mogelijk overlast.

Waarom kiezen voor[mijn bedrijfsnaam]?

 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
 • Vele jaren kennis en ervaring;
 • Duidelijke communicatie;
 • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.

Wilt u uw huis uitbreiden met een prachtige dakkapel? Neem dan contact met ons op!

Veranda maken

Wilt u uw huis uitbreiden met een veranda? Goede keus! Met een veranda kunt u optimaal genieten van uw tuin. Met een veranda kunt u het huis meer betrekken bij de tuin en zult u sneller buiten kunnen zitten. Een veranda is een terrasoverkapping die meestal vast zit aan een woning, tuinhuis of garage. Tevens is een vrijstaande veranda een mogelijkheid. Wij kunnen zowel houten als aluminium verandas maken in dezelfde stijl als uw woning.

Houten veranda

Wij maken prachtige maatwerk houten verandas. Wij ontwerpen de veranda op basis van uw persoonlijke wensen. Heeft u verschillende mogelijkheden in gedachten? Wij geven u graag advies. Een houten veranda heeft vele positieve aspecten, namelijk:

 • De afwerking kan worden afgestemd op uw persoonlijke wensen;
 • Hout is een natuurlijk materiaal en geeft een natuurlijke uitstraling;
 • Hout is een milieuvriendelijke optie;

Wel moet een houten veranda regelmatig onderhouden worden om uw veranda in topconditie te houden.

Aluminium veranda

Een aluminium veranda is een uitstekende optie wanneer u een onderhoudsvrije veranda wilt. Een aluminium veranda heeft een mooie moderne uitstraling en is uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Een aluminium veranda geeft u vele voordelen, zoals:

 • Onderhoudsvrij;
 • Duurzaam;
 • Aluminium verandas zijn zeer decoratief;
 • Sterk en bestand tegen vele weersinvloeden.

Waarom kiezen voor[mijn bedrijfsnaam]?

 • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
 • Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
 • Vele jaren kennis en ervaring;
 • Duidelijke communicatie;
 • Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.